PIT en RBCZ

Het register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen certificeert en registreert.

 

Wat is dat precies?

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

PIT is aangesloten bij dit belangrijke register.

RBCZ-geregistreerde therapeuten nemen de tijd. Het allerbelangrijkste vinden wij dat jij als mens gezien en gehoord wordt met jouw hulpvraag. Wanneer je je diepste verdriet, angsten, zorgen of kwetsbaarheden met iemand deelt, wil je diegene kunnen vertrouwen en een connectie voelen. De vrije zorgkeuze waar RBCZ voor staat is daarom enorm belangrijk. Het hoeft namelijk niet met elke therapeut te klikken.

 

Hoe werkt dat precies?

Zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is, daar gaat het om. RBCZ is daarom hét startpunt als je op zoek bent naar erkende complementaire zorg bij jou in de buurt. Het platform staat voor kwalitatieve en vakbekwame zorg met een holistische benadering, waarbij je vrij bent om te kiezen wat jij nodig hebt.

Bent u bij PIT West-Friesland niet bij de juiste therapeut? Dan kunt een andere therapeut vinden op: www.rbcz.nu

<< Ga Terug